Menu

Chef-kok Arne Russchen heeft een passie voor smaak, en kookt daarom altijd uit het seizoen om elk product optimaal tot zijn recht te laten komen. Ook gebruiken we voornamelijk wildvangst vis in plaats van kweek en selecteren we kleine producenten met specialiteiten.

Wij serveren een verrassingsmenu van drie gangen, uit te breiden tot zes gangen. Daarnaast hebben we een kleine à la carte kaart. Onze menu’s veranderen iedere maand en worden samengesteld uit verse en hoogwaardige producten. We kunnen uiteraard rekening houden met diëten en allergieën.

Menukaart

Verrassingsmenu

Verrassingsmenu

3 Gangen €37,50
4 Gangen €45,00
5 Gangen €52,50
6 Gangen €60,00

Wine pairing €7,50 per glas

A la carte

A la carte


Voorgerechten

Steak tartaar €13,50
Kwarteleitje, augurk en krokante ui

Ceviche van dagvis €13,95
Aardappelsalade, curry en citrus

Terrine van ganzenlever €17
Tutti frutti en brioche

Voorgerecht verrassingsmenu €13,95


Tussengerechten

Kalfswang €13,95
Linzen en jus van laurier

Zwezerik €15,50
Bloemkool, artisjok en jus van zoethout

Tussengerecht verrassingsmenu €13,95


Hoofdgerechten

Cote de boeuf (voor twee personen) €62,50
Hollandaise, friet en seizoensgroenten

Vangst van de dag €dagprijs

Groententuin van Adam €21

Hoofdgerecht verrassingsmenu €24,50


Desserts

Kaasplateau €12,50

Verrassingsdessert €8,50