Menu

Chef-kok Arne Russchen heeft een passie voor smaak, en kookt daarom altijd uit het seizoen om elk product optimaal tot zijn recht te laten komen. Ook gebruiken we voornamelijk wildvangst vis in plaats van kweek en selecteren we kleine producenten met specialiteiten.

Wij serveren een verrassingsmenu van drie gangen, uit te breiden tot zes gangen. Daarnaast hebben we een kleine à la carte kaart. Onze menu’s veranderen iedere maand en worden samengesteld uit verse en hoogwaardige producten. We kunnen uiteraard rekening houden met diëten en allergieën.

Menukaart

Verrassingsmenu

Verrassingsmenu voor de carnivoor of de vegetariër

3 Gangen  €37,00
4 Gangen  €45,00
Adam’s 5 Gangen  €50,00
6 Gangen  €60,00

Wine pairing €7,50 per glas
Voor bij de borrel
-Patta negra (70 gram) €10
-Oesters creuses nr.3  €3,00 per stuk
Los te bestellen
Entree verrassingsmenu €14,95
Tussengerecht verrassingsmenu €14,95
Hoofdgerecht verrassingsmenu €24,95
Dessert verrassingsmenu €8,95
Kaasplateau €12,50