Ons team

Bij Restaurant Adam staan eerlijke smaken centraal. No-nonsense. De middenruimte in het restaurant kijkt uit op de open keuken, waar u Chef-kok Arne Russchen alle heerlijke gerechten ziet bereiden. De bediening zorgt voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, zodat u zich helemaal thuis voelt.

Arne Russchen | Chef-kok en eigenaar

Arne is onze chef-kok. Hij heeft ervaring opgedaan bij mooie restaurants door Nederland heen.

Zo heeft hij gewerkt bij Tante Koosje in Loenen aan de vecht, Cocco Pazzo in houten, Vrienden van Jacob in Santpoort Noord, Bussia in Amsterdam en heeft hij meegeholpen aan het succes van Juuls in amsterdam.

Johan Wouters | Bediening

Ons gezicht van de zaak en al vanaf het begin werkzaam bij Restaurant Adam. Heeft onder andere gewerkt bij Bussia en Johannes in Amsterdam.

Balint Gyovai | Sous-chef

Balint heeft hiervoor bij Scheepskameel en bij Bussia gewerkt. Hij heeft culinaire ervaring opgedaan in Frankrijk en komt oorspronkelijk uit Hongarije.

Boris van Dijk | Sous-chef

Boris heeft hiervoor gekookt bij verschillende restaurants in Utrecht en bij de kastanjehof in lage vuursche.

Martijn Fuldner | Bediening

De andere held in de bediening. Martijn heeft hiervoor in diverse Amsterdamse zaken gewerkt als Vrienden van Jacob, Art Hotel, Bussia en Jamie Olivers Fifteen.

Seth Akrasi | Afwasser

De keukenhulp die ons door zware tijden heen helpt. Hij werkt ook al bijna vanaf het begin bij Restaurant Adam en zorgt ervoor dat iedereen van schone bordjes kan eten.