fbpx

Beste restaurants Vondelpark Amsterdam

Onze hoofdstad zit vol met de beste restaurants om te dineren. Zo ook naast het Vondelpark in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar Italiaanse restaurants, vegan restaurants, of de fijnste plekken voor een borrel. Rond het Vondelpark in Amsterdam is er genoeg te bieden. 

grillen in amsterdam - beste restaurants Vondelpark Amsterdam

Restaurant Adam

Bij Restaurant Adam moet je zijn voor een avond culinair genieten. Stap binnen in een knus restaurant in Amsterdam Oud-West op de Overtoom in en laat je verwennen. Chef-kok Arne Russchen en zijn team bereiden pure gerechten – vol van smaak, want altijd uit het seizoen en met liefde bereid.

Restaurant Adam wordt al door vele gasten als het beste restaurant naast het Vondelpark in Amsterdam benoemd. Als gast kan je jezelf namelijk laten verrassen door een maandelijks wisselende gangenmenu van 4, 5 of 6 gangen. Bij dit menu wordt er gedacht aan zowel vis en vlees eters als aan vegetariërs/ vegans. Daarom biedt Restaurant Adam 2 varianten aan zodat het restaurant aan het Vondelpark iedereen van een van de beste gangenmenu’s in Amsterdam kan voorzien.

Naast een heerlijk gangendiner in Amsterdam Oud-West, biedt restaurant Adam een overheerlijk en exclusief wijnarrangement aan. Bij het wijnarrangement krijg je als gast uitleg en advies over de wijnkaart, zodat je altijd de beste wijn bij jouw gerecht hebt. Deze passie en trots zet restaurant Adam door in het werken met de allermooiste en verste producten. Hierdoor is het geheel begrijpelijk dat gasten Restaurant Adam als een van de beste restaurants rond het Vondelpark Amsterdam vinden.

Uiteten in Amsterdam bij het beste restaurant op het Vondelpark

Restaurant Adam is  van woensdag tot en met zaterdag geopend voor diner. Reserveren gaat gemakkelijk online. Indien u het restaurant naast het Vondelpark van Amsterdam met een groter gezelschap wilt bezoeken of buiten de normale openingstijden voor een lunch, dan is ook hiervoor het restaurant beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Share your thoughts