Zaterdag 10 en zondag 11 Juni 2023

Varen met Wijn 2023 in Amsterdam

‘Varen met Wijn 2023’ vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023. Alweer de 10e jaargang! Een unieke combinatie van schipper, chef en wijnexpert maakt de kabbelende tocht door het prachtige Amsterdam onvergetelijk!

Zondag 10 september 2023

Genieten bij Het Markerhuisje

Zondag 10 september 2023 verzorgen restaurant ADAM en markvandewijn een heerlijke wijnspijs-middag bij het Markerhuisje. Het is genieten tussen 14:00 en 17:30 uur. De gerechten worden persoonlijk toegelicht door Arne. Mark vertelt over de bijpassende wijnen een mooi verhaal. Kosten zijn € 75,- p.p. voor 5 gangen inclusief wijn. Ben je er bij? Stuur een mail naar mark@markvandewijn.nl.

Binnenkort: lunchen en zeilen

Varen met de TWEE GEBROEDERS

Binnenkort gaan we weer een culinaire middag tegemoet op zeilklipper TWEE GEBROEDERS. We gaan lunchen en een middag zeilen op het Markermeer.
"

Een uitblinker!

Persoonlijke en warme aanpak vanaf de eerste seconde. De gerechten zijn heerlijk, en innovatief zonder onnodige complexiteit. Een uitblinker op een onopvallend adresje!

  GJ Troost

Super prijs/kwaliteit

Een van de beste restaurants in Amsterdam. Top ervaring voor een eerlijke prijs.

  Jordi Bron

Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer!

Heerlijk gegeten. Wij genoten van elk van de zes gangen. Verrassend, gezond en lekker. Prima wijnarrangement. En een zalig Hollands kaasplankje. Ook niet onbelangrijk: Fijne bediening en een ontspannen sfeer.

  Dirk Moller

Heerlijk eten in gastvrije omgeving

Prima avond gehad. Heerlijk 6 gangen diner gehad met mooie bijpassende wijnen. Adequate uitleg van wijn en gerechten. Vlotte bediening. Gelukkig geen harde muziek dus een gesprek is prima mogelijk. Aanrader.

  Philip Friederich

4 prev
2 next