fbpx

We gaan weer varen met wijn!!

Varen met Wijn 2022’ vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022. Alweer de 9e jaargang! Een unieke combinatie van schipper, chef en wijnexpert maakt de kabbelende tocht door het prachtige Amsterdam onvergetelijk! Arne Ruschen (chef van restaurant Adam) kookt weer de sterren van de hemel. De flessen Duitse wijn gaan gezellig rond. Meevaren? Stuur een mail naar mark@markvandewijn.nl. Vermeld: Varen met Wijn + datum + #personen. Kosten EUR 70 pp.

 

Op zondag 22 mei, 24 juli en 28 augustus gaan we een culinaire middag tegemoet.

Er staat weer een mooie samenwerking gepland met Zeilklipper TWEE GEBROEDERS: lunchen en een middag zeilen op het Markermeer.

De middag begint rond 13.00 uur aan de kade in Muiden, ter hoogte van Herengracht 88. (U kunt in Muiden trouwens gratis parkeren.)

Hier wordt u aan boord van de TWEE GEBROEDERS door ons ontvangen met een heerlijk glas bubbels.

Vervolgens passeren we de ‘Groote Zeesluis Muiden’ en gaan we een mooi stuk zeilen op het Markermeer. Daarbij komen we langs het fraaie forteiland Pampus en het idyllische Durgerdam.

Tijdens het varen geniet u van een heerlijk 4 gangen menu ‘uit de keuken van ADAM’. Hierbij serveren we een passend wijnarrangement en hebben we een kop koffie met lekkers na.

Deze middag kost € 135,00 p.p., inclusief wijnarrangement.

We vertrekken om 13.00 uur vanuit de haven in Muiden en zijn daar rond 18.00 uur weer terug.

We laten het evenement doorgaan bij een minimum van 20 personen.

Voor boekingen ga naar http://www.uitdekeukenvanadam.nl