Huur een private chef in

Ontdek de Unieke Culinaire Wereld van Private Chef Arne Russchen bij jou thuis of op iedere andere gewenste locatie

Laat je culinair verwennen door de gepassioneerde private Chef, Arne Russchen, chef-kok van Restaurant ADAM. Of je nu een intiem diner voor twee, een privé bijeenkomst met familie en vrienden, of een zakelijk evenement organiseert, Arne Russchen staat klaar om jouw smaakpapillen en die van je gasten te betoveren met zijn gastronomische hoogstandjes.

Private Chef
Le Salomon
Lemon tart
Arne Russchen chef-kok/eigenaar restaurant ADAM

Private chef Arne Russchen kookt

Restaurant ADAM biedt exclusieve private dining op locatie, overal in Nederland. Laat je betove­ren door de culinaire kunsten van Arne Russchen, onze gepas­sioneerde Private Chef, die werkt met duur­zaamheid en lokale ingrediënten om jou en je gasten een onvergetelijke smaak­beleving te bieden.

Private chef Arne Russchen - culinair kunstenaar

Private Chef/chef-kok, Arne Russchen, is een ware culinair kunstenaar met een ongeëvenaarde passie voor smaak en duur­zaamheid. Hij creëert op maat gemaakte menu’s die voldoen aan jouw wensen en voorkeuren.”We hechten veel waarde aan duur­zaamheid, vooral als het gaat om onze vis­gerechten. In het wild gevangen vis of ‘bijvangst’ is zeldzaam, daarom werken we met hoogwaardige alternatieve kweek­methoden. Daarnaast streven we ernaar om onze ingrediënten zoveel mogelijk te betrekken van kleine gespecialiseerde leveranciers, bij voorkeur uit de nabije omgeving van ons restaurant. Het behoud van het milieu staat bij ons altijd voorop.”

Waarom een Private Chef van Restaurant ADAM?

Bezorg je gasten een geweldig diner waar ze nog lang over zullen napraten. Met maatwerk menu’s, flexibiliteit in locaties en persoonlijke aandacht, bieden we een onberispelijke service om jouw Private Chef-evenement onvergetelijk te maken.

Boek private chef Arne Russchen

Het boeken van Private Chef Arne Russchen is eenvoudig:

Stap 1:

Vraag een Offerte aan

Vul onderaan deze pagina het aanvraagformulier in met details over jouw evenement en gewenste locatie.

Stap 2

Menu Bespreking

Arne Russchen zal persoonlijk contact met je opnemen om het perfecte menu samen te stellen, op basis van jouw smaak en voorkeuren.

Stap 3

Geniet van een Culinaire Beleving

Op de afgesproken datum en tijd verzorgt Arne Russchen een gastronomische verrassing op jouw locatie, zodat jij en jouw gasten kunnen genieten van een onvergete­lijk diner.

Ontdek de Magie van Private Chef Arne Russchen van Restaurant ADAM

Mis deze unieke kans niet om samen met onze Private Chef, Arne Russchen, van Restaurant ADAM te genieten van een exclusieve culinaire ervaring op elke gewenste locatie in Nederland. Vraag nu een offerte aan en ervaar de magie van duurzaamheid en smaak op het hoogste niveau.