Beleef een unieke private dining ervaring met Chef-kok Arne Russchen van Restaurant ADAM

Private dining

Intiem dineren voor twee, privé dineren met familie, vrienden of collega’s… Huur nu Chef-kok, jouw private chef, Arne Russchen van Restaurant ADAM in.

Ben je op zoek naar een buitengewone culinaire ervaring? Bij Restaurant ADAM begrijpen we de waarde van intiem dineren en hebben we speciaal een private dining service samengesteld, die beschikbaar is op elke gewenste locatie in Neder­land.
Of het nu gaat om een roman­tisch diner voor twee, een hechte familie­bijeen­komst, een gezellige avond met vrienden of een zakelijk evenement met collega’s, onze gepassioneerde Chef-kok Arne Russchen staat klaar om jouw smaakpapillen te verwennen met zijn culinaire meesterwerken.

Waarom Private Dining met Chef-kok Arne Russchen van Restaurant ADAM?

Arne Russchen -restaurant Adam
Chef-kok Arne Russchen is een ware kunstenaar in de keuken, met een ongeëvenaarde passie voor smaak en duurzaamheid. Samen met zijn team laat hij elk ingrediënt optimaal tot zijn recht komen in zijn creaties. Het liefst koken ze met de seizoenen mee, waarbij ze werken met duurzaam gevangen vis en hoogwaardige alternatieve kweek­producten.
Om de meest verse ingrediën­ten te kunnen gebruiken werken ze bij voorkeur samen met lokale leveranciers. Duurzaamheid staat bij Restaurant ADAM voorop, waardoor je niet alleen geniet van heerlijk eten, maar ook een positieve impact hebt op het milieu.

Wat kun je verwachten van onze Private Dining-service?

Maatwerk Menu's

Chef-kok Arne Russchen zal samen met jou een op maat gemaakt menu creëren dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en die van jouw gasten. Elke hap is een smaak­sensatie op zich.

Flexibiliteit in Locaties

Waar je ook bent in Nederland, onze private dining service komt naar jou toe. Of het nu thuis is, op een speciale locatie of zelfs op kantoor, we regelen het voor je.

Persoonlijke Aandacht

Ons toegewijde team zorgt voor een on­berispe­lijke service tijdens jouw private dining evenement. Vanaf het moment dat we arriveren tot het afscheid nemen, staat jouw comfort en genot en dat van je gasten, centraal.

Hoe kun je Private Dining met Chef-kok Arne Russchen boeken?

Het regelen van jouw exclusieve private dining is heel eenvoudig:

Vraag een Offerte aan

Vul het aanvraagformulier in. Vertel ons over jouw geplande evenement, het aantal gasten en de gewenste locatie.

Menu Bespreking

Chef-kok Arne Russchen zal persoonlijk contact met je opnemen om het perfecte menu samen te stellen, rekening houdend met voorkeuren, diëten en allergieën.

Geniet van een Culinaire Beleving

Op de afgesproken datum en tijd komen we naar jou toe en regelen we alles voor je, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten van een onvergetelijke private dining ervaring.

Benut deze unieke kans om samen met Chef-kok Arne Russchen van Restaurant ADAM te genieten van een exclusieve private dining ervaring op elke gewenste locatie in Nederland.