Bij Restaurant ADAM, gelegen aan de Overtoom 515 A in Amsterdam Oud-West, bieden we een unieke culinaire ervaring voor zowel vegetariërs als liefhebbers van vlees- en vis­gerechten. Of je nu een fervent vegetariër bent, een flexitariër of deel uitmaakt van een gemengd gezelschap met diverse eetvoorkeuren, bij ons vind je altijd iets wat bij jouw smaak past.
Ons verrassingsmenu is een ware culinaire ontdekkings­reis. Het biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen een voortreffe­lijk vlees- of visgerecht, of een smaakvolle vegetarische optie. Laat je verrassen door de creativiteit van onze Chef-kok Arne Russche en zijn team.

MENUKAART

4 Gangen

€ 65,-

5 Gangen

€ 75,-

6 Gangen

€ 85,-

Kaasplateau

€ 17,50

Wine pairing

€ 9,50 per glas

Bij Restaurant Adam staat gastvrijheid centraal. Ons team zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt in onze stijlvolle en gezellige ambiance. Of je nu een romantisch diner voor twee hebt gepland, een zakelijke bijeenkomst organiseert of gewoon gezellig wilt genieten met vrienden en familie, wij creëren de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

Dus, als je op zoek bent naar een vegetarisch restaurant op de Overtoom, zoek dan niet verder dan Restaurant Adam. Onze diversiteit aan gerechten maakt ons de perfecte keuze voor iedereen, ongeacht de eetvoorkeuren. Reserveer vandaag nog een tafel en laat ons je verrassen met onze smaakvolle creaties.
Kom langs bij Restaurant ADAM, waar heerlijk vegetarisch eten samengaat met vlees- en visgerechten. Ontdek ons restaurant aan de Overtoom 515 A in Amsterdam Oud-West.

Bezoek ons

Woensdag tot en met zaterdag
van 18:00 tot 22:30