ADAM VERRAST

Bij restaurant ADAM geniet je van een verrassingsmenu van 4, 5 of 6 gangen. Vooraf kun je beginnen met oesters of iets lekkers bij de borrel. Toe bieden we je een rijk kaasplateau van Fromagerie Kef.

Ons menu veranderen we elke twee maanden. Wat altijd blijft zijn de verse en hoogwaardige producten waarmee de gerechten worden gemaakt. Je hebt de keuze uit twee menuvarianten; vis/vlees of vegetarisch. Met diëten en aller­gieën houden we vanzelfsprekend rekening.

MENUKAART

4 Gangen

€ 65,-

5 Gangen

€ 75,-

6 Gangen

€ 85,-

Kaasplateau

€ 17,50

Wine pairing

€ 9,- per glas

Voor bij de borrel
Pata negra (70 gram)

€ 18,-

Oesters creuses nr.3

€ 3,50 p.st.

"

Een super verzorgde avond vol culinaire verrassingen

Je kiest hoe uitgebreid je wilt eten en geeft aan wat je niet op je bord wilt zien en de avond vol verrassingen gaat van start. Een duidelijke uitleg bij iedere gang helpt je op weg. De bediening is niet onnodig opdringerig maar prettig aanwezig als je iets wilt vragen. Een aanbeveling waard!

  Constant Barbas

Perfecte service en eten

Een restaurant waar je je gezien voelt. Perfecte service waardoor je in de watten gelegd wordt. Heerlijk eten en prachtig opgediend.

  Renée Dam

Helemaal top

Goede wijnkaart, heerlijk eten, fijne ambiance. De samenwerking tussen keuken en bediening is zo soepel, dat alles heel relaxed aanvoelt, terwijl het rush hour is. Alles goed verzorgd, tot in de puntjes. Zelfs toilet is keurig en gastvrij voorzien, om maar aan te geven dat echt aan de gehele guest experience is gedacht. Wij komen weer!

  Anneloes van der Werf

Fantastisch!

Vrijdag samen met mijn moeder een werkelijk fantastische avond gehad 6 gangen verrassingsmenu met wijnarrangement gehad, prachtige en verrassende smaken en goede en leuke bediening.... Zeker voor herhaling vatbaar

  Marjolein Wijnberg

4 prev
2 next