ADAM VERRAST

Bij restaurant ADAM geniet je van een verrassingsmenu van 4, 5 of 6 gangen. Vooraf kun je beginnen met oesters of iets lekkers bij de borrel. Toe bieden we je een rijk kaasplateau van Fromagerie Kef.

Ons menu veranderen we elke twee maanden. Wat altijd blijft zijn de verse en hoogwaardige producten waarmee de gerechten worden gemaakt. Je hebt de keuze uit twee menuvarianten; vis/vlees of vegetarisch. Met diëten en aller­gieën houden we vanzelfsprekend rekening.

MENUKAART

4 Gangen

€ 65,-

5 Gangen

€ 75,-

6 Gangen

€ 85,-

Kaasplateau

€ 17,50

Wine pairing

€ 9,- per glas

Voor bij de borrel
Pata negra (70 gram)

€ 18,-

Oesters creuses nr.3

€ 3,50 p.st.

"

Heerlijk diner en geweldige service

Een warme ontvangst, heerlijke gerechten en top service van de erg leuke bediening en de keukenbrigade. Geweldige avond gehad. Iedere keer weer genieten van de verrassende smaakcombinaties en de bijbehorende wijnen. Na al die jaren nog nooit teleurgesteld! Waar blijft die Michelin ster!!

  Arjan-Paul Capel-Kuks

Verrukkelijk! Voor herhaling vatbaar.

Heel creatieve gerechten met bijzondere smaken. Vriendelijke en attente bediening in een gezellige ambiance.

  Frans

Pracht ervaring

Het eten bij Adam blijft een feestje, zowel culinair als qua beleving. Arne en de rest van de brigade zorgen echt voor een ontspannen en heerlijke avond. Mooie en aparte gerechten, mooi op het bord en met goede bijpassende wijnen. Sfeer is ontspannen en knus. Ook voor vegetariërs mooie en verrassende combinaties die zowel voor het oog, maar belangrijker nog, de maag, een een heerlijkheid zijn. Zeer aan te bevelen!

  Jos van Schaik

Fantastisch!

Vrijdag samen met mijn moeder een werkelijk fantastische avond gehad 6 gangen verrassingsmenu met wijnarrangement gehad, prachtige en verrassende smaken en goede en leuke bediening.... Zeker voor herhaling vatbaar

  Marjolein Wijnberg

4 prev
2 next